LM House

Refurbishment of a flat for a young couple. The project was based on to demolish the old distribuition to create an open plan for the kitchen and living. To achieve to open the flat was moved the bathroom and kitchen to the middle of the house. It was created a  grey box, that contained the mixed used areas and also divided in plubic and private zones. The  two rooms are oriented on west side and living and kitchen on east. To create bigger spaces, the bathroom only has the toilet and shower, which is separeted by a glass of corridor, creating a lamp during the nigth. It was decided to put the washbasin area in the corridor, so it can use at any time.

Client

Client: LM

Location: Barcelona

Surface: 60m²

Year: 2014-2015

Categories: Interior,Architecture, Design, Rendering

H:2_atelie?r1_Projects20141411_LM_House5 finalLM_PRESS_
H:2_atelie?r1_Projects20141411_LM_House5 finalLM_PRESS_
H:2_atelie?r1_Projects20141411_LM_House5 finalLM_PRESS_
LM_01
LM_04
LM_05
LM_07
LM_02
LM_06
LM_08
CARPINTERIA
Sliding door detail
CARPINTERIA
CARPINTERIA
Glass division shower detail
CARPINTERIA
visualizations
LM_House_Render_01
LM_House_Render_02